SON DAKİKA



Haber > Spor > Erdem sözü aldı

Erdem sözü aldı

08 Mart 2017 Çarşamba - 09:14




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yavuz Selim Sahasının yeniden yapılması ve amatör kulüplerin mağdur olmayacağının sözü verdi.





TEŞEKKÜR ETTİ

ASKF Trabzon Şubesi Başkanı Burhan Cahit Erdem, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sivil toplum örgütlerine Saray Restoranda verdiği kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda Tütünspor Başkanı Erhan Nadir, Akçaabat Yelken Darıca Spor Başkanı Ömer Alış, Akçaabat Yelken Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ekici, 1985 Derecikspor Bayram Turan da yer alırken Erdem Soylu’ya özellikle Yavuz Selim Sahasına gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür etti.

YENİDEN YAPILACAK

Bakan Soylu’dan en kısa sürede ASKF’yi ziyaret edeceğinin sözünü aldıklarını ifade eden Erdem, “Sayın Bakanımız Süleyman Soylu spor ile çok yakından ilgileniyor. Yavuz Selim Sahasının yeniden yapılması için destek vereceğini, amatör kulüplerin mağdur olmayacağını söyledi. Kendisine minnettarız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap