SON DAKİKA



Haber > Spor > Erkan özür diledi!

Erkan özür diledi!

15 Ekim 2015 Perşembe - 14:08




Süper Lig'de Trabzonspor'un Osmanlıspor'a kaybettiği maçın ardından Mehmet Ekici'yle yumruklaştığı iddia edilen Erkan Zengin'den yazılı açıklama geldi





Trabzonspor'da Erkan Zengin özür diledi...

Erkan Zengin'in açıklaması şu şekilde: 

Değerli futbol kamuoyuna, 

Osmanlıspor maçı sonrası üzücü ve onur kırıcı bir mağlubiyetin de etkisiyle soyunma odasında takım arkadaşım ve kardeşim Mehmet Ekici'yle aramızda tatsız bir olay yaşanmıştır. 

Yaşanan bu olaydaki tavrımdan dolayı ne denli üzgün ve pişman olduğumu, bu durumu telafi etmek için her şeye hazır olduğumu arkadaşlarıma, hocama, sportif direktörüme ve sayın başkanıma ilettim. 

Şimdi bir kez daha kamuoyuna beyan ediyorum ki, yaşanmasını hiçbir zaman istemediğim ve büyük bir üzüntü duyduğum bu olay sonrası takım arkadaşım Mehmet Ekici'den özür dilerim. 


Saygılarımla, 

Erkan Zengin"

Ne olmuştu? 

Trabzonspor, Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor, kötü bir oyun sergilediği karşılaşmada ilk yarının sonunda 10 kişi kalan Osmanlıspor'a 3-1 mağlup olmuş ve maç sonu soyunma odasında Erkan Zengin'in takım arkadaşı Mehmet Ekici'yla tartıştığı hatta onu yumrukladığı iddia edilmişti. Aynı hafta içinde ise Mehmet Ekici'nin Trabzonspor'dan ayrılacağı şeklinde basında haberler  yer almıştı ancak Ekici, bu haberleri yalanlamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap