SON DAKİKA



Haber > Spor > Erman Toroğlu'ndan sert eleştiri: Bir işi yapamıyorsan kopya çekersin

Erman Toroğlu'ndan sert eleştiri: Bir işi yapamıyorsan kopya çekersin

09 Ekim 2021 Cumartesi - 10:47




Erman Toroğlu, A Milli Takımın Norveç ile 1-1 berabere kalmasının ardından TFF'yi sert sözlerle eleştirerek "Bir işi yapamıyorsan kopya çekeceksin. İngiltere'nin Alman'ın kopyasını yap." dedi.





Erman Toroğlu, A Milli Takımın Norveç ile 1-1'lik beraberliğini değerlendirdi. TFF'yi sert sözlerle eleştiren Toroğlu, "Dünya Kupası'na seyirci alırlarsa, biz de bilet alırsak gideriz izlemeye anca" dedi.

"Yabancı hoca ile oynadım, yabancı hakemle de oynadım. Yabancı teknik adama döndük, böyle giderse yabancı hakeme de döneceğiz" diye konuşan Toroğlu, "Bu Türk futbolunun yıllarca kötü idare edildiğini gösterir. İğrenç bir durum var. Daha da ağır konuşmak istemiyorum. Alan daraltma, 4-4-2 falan konuşuyoruz ama futbolumuzun dertleri büyük." ifadelerini kullandı.

"HAMİT ALTINTOP'UN KADROSU"

"Bir Alman için ne önemlidir, disiplin" açıklamasında bulunan Erman Toroğlu, "Bu Caner'i alıyorsun da bu Caner gazeteci dövdü uçakta dersen alır mıydı mesela? Bu Milli takım kadrosu bu adamın değil, Hamit Altıntop'un kadrosu." diye konuştu.

"Bence de Milli takım gençlerden oluşmaz, iyi oynayanlardan olur 40 yaşında olsun isterse. Norveç'in omurgası var, bizim yok." değerlendirmesinde bulunan Erman Toroğlu şöyle devam etti:

"Alman'a akıl verecekler falan çıkacak daha durun. Hala nelerden bahsediyoruz biz. Kulüpler Birliği, şuradan buradan bir ton acayip mevzular. Bizim çocuklar sahada yine iyi koştular."

"BİR İŞİ YAPAMIYORSAN KOPYA ÇEKECEKSİN"


"Bir işi yapamıyorsan kopya çekeceksin" diye TFF'ye öğüt veren Erman Toroğlu, " İngiltere'nin Alman'ın kopyasını yap. İngiltere'de futbolu bilenler idare ediyor, eski futbolcular hakemler iş yapıyor. Bizde kimler idare ediyor Allah aşkına?" diye sordu.

"Bunlar ne zaman gidecekler?" diye konuşan Toroğlu, "Futbolumuzun tam dibe çökmesi lazım, hızla gidiyoruz dibe. Tam çökmemiz lazım düzelmesi için. Daha tam çökmedi çünkü debeleniyoruz." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap