SON DAKİKA



Haber > Spor > Etle tırnak gibiyiz!

Etle tırnak gibiyiz!

12 Ocak 2016 Salı - 09:11








Bordo-Mavi-Beyazlı ekibin başkanı Şaban Bülbül, “Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile aynı düşüncedeyim. Usta, kendisiyle ayrı düşüncede olan insanların orada olmasına izin vermeyecektir. Orayı dışlayan kişilerin de Trabzonspor’da görev almaması lazım” dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon’da Başkan Şaban Bülbül, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile yaptığı görüşme sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor ile 1461 Trabzon’un bir olduğunu belirten Bülbül, bu düşünce dışındaki kimsenin kulübün yakınından dahi geçmemesi gerektiğini ifade etti. Bülbül, “Usta’nın bazı düşünceleri var. Bu düşüncelerini ben de destekliyorum. 1461 Trabzon takımı ayrı bir takım değildir. Trabzonspor ve Trabzonspor altyapısıyla ilerleyen bir takım olması gerek. Orada kendisiyle ayrı düşüncede olan insanların orada olmaması gerekiyor. Orayı dışlayan kişilerin de Trabzonspor’da görev almaması gerekiyor” dedi. Bülbül, “Yapılacak takviyelerin Trabzonspor ile koordineli yapılması gerekiyor. İki kulübün ayrı birer takım olduğu düşüncesini silmemiz lazım. 1461 Trabzon, Trabzonspor ile bugüne kadar ne kadar koordineli çalıştırıldı? Bunu irdelemek gerekiyor. Bizim dönemimizde bunu ne kadar başarabildik? Biz başaramadık belki bunu, belki bizden öncekiler başarabilmişti” diye konuştu.

Maç öncesi not sürprizi

1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül’ün Beşiktaş maçı öncesinde futbolcularına dileklerini içeren bir not gönderdiği öğrenildi. Bülbül, “Beşiktaş maçı öncesinde sporcu arkadaşlarıma bir not gönderdim. Beşiktaş maçında mücadeleye özel bir prim de koymadık. Bizim primimizin Trabzon halkına tattıracağımız mutluluk olduğunu biliyorduk. Her Trabzonlu büyük takımlara karşı çıkar, terinin son damlasına kadar savaşır, ruhu, forması ve arması için oynar” dedi.

Biz değil onlar sorumluluk alsın

“Bizler Trabzonspor genel kurulundan önce genel kurulumuzun yapılması yönünde karar aldık. Trabzonspor genel kurulundan sonra bunu dosya haline getirip mevcut yönetim kuruluna sunduk. Bu dönem içinde yapılacak olan transferlerin bir kişi tarafından yönlendirilmesi gerektiğine inanıyorduk. Bunu ilettik. Bugüne kadar net bir karar alamamamıştık. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüştüm. Usta da 1-2 gün içinde buraya sorumlu bir yöneticinin atanacağını, transferlerin ve yapılacak olan geliş ve gidişlerin sorumlu yönetici tarafından yapılacağını söyledi. Sorumluluğu üzerimize almak yerine gelecek olan yönetimin sorumluluğu üzerine almasını istiyoruz. Trabzonspor’da bir düşünce var. O düşüncenin önünde set olmak istemiyoruz. Çünkü bu takımın transfere, iç huzura ihtiyacı var. Bu takımda gelecek ve gidecekler belli olmalı. Zaman kaybına ihtiyacımız yok.”

Altyapının önceliği 1461 Trabzon olmalı

“Mutlaka Trabzonspor teknik kadrosu ve futbol şubesi ile 1461 Trabzon teknik kadrosu ve futbol şubesi her gün birlikte olmalı. Transferler 1461 Trabzon’a göre değil, Trabzonspor’un geleceğine göre yapılmalı. Diğer bölge takımlarının desteklenmesi gerekiyor. Altyapıdan gelen futbolcuların öncelikli olarak 1461 Trabzon için düşünülmesi lazım. Bugün 1461 Trabzon’da futbolcu sıkıntısı var ve Trabzonspor’da futbolcu fazlalığı varsa bu sorun irdelenmeli. Birlikte hareket edilip birlikte çalışılmalı. İnşallah 1461 Trabzon misyonuna uygun olması gereken yerde haddini ve yerini bilerek Trabzonspor ve Trabzonspor altyapısıyla koordineli bir şekilde çalışır.”

Hakemlere ateş püskürdü

1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül, Beşiktaş maçındaki hakem triosuna ateş püskürdü. Bülbül, “Beşiktaş karşısında herkesin yerden yere vurduğu genç sporcu kardeşlerimiz üst düzey bir mücadele sergiledi. Haddini ve mevkisini bilen bir takım vardı sahada. Güzel bir mücadele oldu. Maalesef Trabzon takımı olmamızdan ve renklerimizin Bordo-Mavi olmasından dolayı rakibimizi değil hakemleri geçemedik. Gönül isterdi ki 1461 Trabzon’un hakkının gasp edildiğini herkes dile getirsin” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap