SON DAKİKA



Haber > Spor > Eto'o'ya Aykut Kilidi!

Eto'o'ya Aykut Kilidi!

18 Aralık 2015 Cuma - 13:20




Trabzonspor’da savunmanın ortasında yaşanan sorunlar nedeniyle bu bölgede sürekli değişimlere gidiliyor.





Trabzonspor’da hafta sonu oynanacak olan Antalyaspor maçının hazırlıkları sürerken, savunmanın ortasında yaşanan sorunlar nedeniyle bu bölgede sürekli değişimlere gidiliyor. Şota Arveladze döneminde yaptığı tüm hatalara rağmen ilk 11’in abonesi olan Brezilyalı stoper Douglas Teixeira’nın krallığı Sadi Tekelioğlu’nun gelişiyle birlikte bitmişti. Bu oyuncu geçtiğimiz hafta oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında Aykut Demir’in cezasından dolayı sahaya sürülmüştü. Aykut Demir’in cezası sona erdi ve Antalyaspor karşılaşmasında Douglas’ın kulübeye çekilmesi bekleniyor.

Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun yarın Aykut – Mustafa Yumlu ikilisine görev vereceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bıraktığı sakalları nedeniyle toplumdan büyük tepki alan ancak sahadaki mücadelesi ile Douglas’tan çok daha verimli olan Aykut Demir’in cezasının bitmiş olması teknik kadroyu rahatlattı. Özellikle Antalyaspor’un ele avuca sığmayan dünya çapındaki yıldıza Eto’o’yu hızlı bir stoperin kontrol etmesi gerektiği dile getiriliyor. Bu noktada Aykut Demir’in, Mustafa Yumlu ve Douglas’a göre daha çabuk olduğu belirtiliyor. Eto’o’yu ancak bu ismin durdurabileceğine vurgu yapılıyor.

Spor Yorum

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap