SON DAKİKA



Haber > Spor > Fatih Altaylı'dan milli takıma: Be şerefsizler!

Fatih Altaylı'dan milli takıma: Be şerefsizler!

28 Haziran 2016 Salı - 11:05




Milli takım hakkında çok sert açıklamalarda bulunan Fatih Altaylı prim konusuna da değinerek 'yarım milyon lira prim alıyorsunuz be şerefsizler' dedi.





Milli takımda yaşanan gelişmeleri yorumlayan Fatih Altaylı, Bloomberg TV’de katıldığı canlı yayında Fatih Terim ile ilgili oldukça sert ifadeler kullandı. Altaylı, Fatih Terim ve futbolcuların sergilediği tavırların yanlış olduğunu belirterek Fatih Terim’in eleştirilmeye tahammülü olmadığının altını çizdi.

BİZİM TAKIM KADAR KÖTÜ BİR TAKIM YOKTU

Fatih Altaylı, “Bu üstten bakan, eleştiri kabul etmeyen tavır nedir? Bu nedir? Yok hesap soracağım falan…” diyerek eleştirilerine devam etti. Eleştirileri ardı ardına sıralayan Fatih Altaylı, “oyuncuları nasıl görüyorsunuz” sorusu üzerine, “Bizim Milli takım kadar duran, Bizim Milli takım kadar yan pas, geri pas yapan ve bunun sonucunda da pres yiyip sürekli top kaptıran başka takım ben görmüyorum. Türkiye’ye benzer kötülükte başka bir takım daha yok” dedi.

AYA ROKET Mİ FIRLATIYORSUNUZ BE ŞEREFİSİZLER!

Milli takımda yaşanan prim krizine de değinen Altaylı “Kıytırık bir golle şampiyonaya gideceksin. Sonra yarım milyon lira prim alacaksın. Aya roket mi fırlatıyorsunuz be şerefizler!” sözlerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap