SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe puan kaybedecek!

Fenerbahçe puan kaybedecek!

24 Mayıs 2017 Çarşamba - 15:03




Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, kafasına lig üçüncülüğünü taktı, "Fenerbahçe Trabzonspor maçında puan kaybedecek." dedi.





Süper Lig'in bitimine 2 hafta kalırken  Galatasaray, gelecek sezonun planlarına da çoktan başladı. Fakat teknik direktör Igor Tudor'un aklı fikri ise daha bu sezonda.  Türkiye Kupası'nı kazanacak takıma göre UEFA  Avrupa Ligi sıralamasının belli olması nedeniyle henüz daha planlar yapılamazken, Hırvat hoca ne olursa olsun ligi 3. bitirmenin derdinde.

"FENER PUAN KAYBEDECEK"

Bu hafta  Alanya deplasmanına gidecek olan sarı-kırmızılılar zorlu maça hazırlanırken Tudor,  F.Bahçe'nin  Trabzonspor ile evinde oynayacağı karşılaşmada da puan kaybedeceği görüşünde. Ligi 3. sırada tamamlayıp gelecek sezonu erken açmak istemeyen Hırvat teknik adam, aynı zamanda önündeki  Alanya ve  Konya maçlarını da gönderilecek oyuncuların belirlenmesi açısından çok önemli görüyor.

GÖNDERİLECEK FUTBOLCULAR İÇİN SÜRE İSTEDİ

Vatan'ın haberine göre; Başkan Dursun Özbek ve Sportif Direktör  Cenk Ergün ile sık sık görüşmeler yapan ve takımın durumunu masaya yatıran Tudor, gönderilecek oyuncuların kararını verebilmek için de süre istedi. İlk hedefinin  F.Bahçe'yi geçmek olduğunu başkan Özbek'e de ileten Tudor ayrıca kalan haftalarda takımın geleceğini de şekillendirip yeni sezon öncesi kampına da aklındaki isimlerle başlamak istiyor.


"ÇOK OYUNCU GELEBİLİR"

Dursun Özbek de önceki gün yaptığı açıklamada transferde nokta atışı yapacaklarının altını çizdi. Bu sezon transferde hata lükslerinin olmadığına dikkat çeken ve gerekli yerlere oyuncu takviyesi yapılması da başkanın sözleri arasındaydı. Herkes mali durum nedeniyle sarı-kırmızılıların transfer yapmakta zorlanacağını iddia etse de başkan Özbek "Az transfer yapmayacağız. Çok oyuncu gelebilir" diyerek yeni sezon öncesinde taraftarı da sevindirecek bir adım attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap