SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'de Bruma krizi! Sezon sonu akıbeti ne olacak?

Fenerbahçe'de Bruma krizi! Sezon sonu akıbeti ne olacak?

12 Eylül 2022 Pazartesi - 14:10




Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı ilk isimlerden biri Bruma olmuştu. Portekizli oyuncunun adı önce UEFA'ya, ardından TFF'ye bildirilmedi. Bruma için sezon sonunda nasıl bir yol izleneceği merak ediliyor.





Fenerbahçe Bruma krizini aşamadı. Oyuncuyu zorunlu satın alma şartıyla kiralayan Fenerbahçe, performansından memnun kalmadığı Bruma için alternatif çözümler arıyordu. Başka takıma kiralanması gündemde olan Bruma, Fenerbahçe'de kaldı.

Ancak sarı lacivertliler, Bruma'dan ne de ligde ne de Avrupa'da faydalanamayacak. Yıllık kazancı 1.4 milyon euro olan Portekizli futbolcu için 2023 yazında 4 milyon euro zorunlu ödeme de yapılacak.

Fenerbahçe, yarım sezon hiç oynatmayacağı Bruma için 1 milyon euro'luk kiralama bedeliyle beraber 6.4 milyon euro para ödemiş olacak.

Yabancı kontenjanı sıkıntısı nedeniyle ismi TFF'ye de bildirilmeyen Bruma, ocak ayına kadar sadece antrenmanlara çıkacak. Fenerbahçe sezonun ikinci yarısında Bruma'yı kullanacak mı yoksa önümüzdeki yaz elden çıkarmaya mı çalışacak, şimdiden merak konusu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap