SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'de Jorge Jesus öğrencilerine taş çıkarttı

Fenerbahçe'de Jorge Jesus öğrencilerine taş çıkarttı

23 Temmuz 2022 Cumartesi - 18:31




Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, bugünkü antrenmanın bir bölümünde hafif tempolu koşu yapan öğrencilerine eşlik etti. Futbolcularla birlikte bir süre ter atan Portekizli çalıştırıcı, uygulamalı göstererek oyuncularından bir takım ısınma hareketlerini yapmalarını istedi.





Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile 27 Temmuz Çarşamba akşamı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü

Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen idman, salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla başladı. Ardından sahada yapılan koşu ve ısınma hareketlerinin devamında pas çalışıldı. Taktiksel ve bireysel çalışmalarla da Antrenman tamamlandı. Mert Hakan Yandaş ve Serdar Aziz’in tedavilerine edildi.

Fenerbahçe, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap