SON DAKİKA



Haber > Spor > Forvet çıkmazı!

Forvet çıkmazı!

15 Ocak 2016 Cuma - 13:31




Bordo-Mavililer’in, transfer listesindeki Eren Derdiyok ve Muhammet Demir konusunda ilerleme kaydedememesi taraftarları ikinci yarı öncesi endişelendi





Sezonun ikinci yarısında kadrosuna mutlaka bir forvet katmak isteyen Trabzonspor’da şu ana kadar gündemdeki oyuncular konusunda olumlu gelişme yaşanmaması yönetimin de taraftarların da canını sıktı. Yönetim Kasımpaşalı Eren Derdiyok ve Gaziantepsporlu Muhammet Demir konusunda yaptığı girişimlerde ilk başta olumlu izlenimler edinirken son görüşmelerde iki kulübün de sunulan teklife sıcak bakmadıkları ortaya çıktı. İki kulübün oldukça yüksek bonservis ücret istemeleri Bordo-Mavililere geri adım attırırken yine de son ana kadar transfer görüşmelerinin süreceği belirtildi. Trabzonspor takas ve bir miktar para karşılığında transferleri gerçekleştirmek istiyor; buna karşılık Gaziantep ve Kasımpaşa’nın sadece para konusunda direttikleri öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep ile anlaşıldığı ve işin imzaya kaldığı açıklanmasına rağmen Güney ekibi yan çizmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap