SON DAKİKA



Haber > Spor > Forvet için gizli plan!

Forvet için gizli plan!

04 Ocak 2016 Pazartesi - 15:03




Bordo-Mavililer, Cardozo’yu iyi bir bedelle elden çıkarıp bir taşla iki kuş vurmak istiyor. Trabzonspor kurmayları Paraguaylı yıldızdan gelecek paray





Trabzonspor transferde yol haritasını belirledi. Hücum hattını genç ve dinamik isimlerle güçlendirmek isteyen Bordo-Mavililer çok gizli bir planı devreye sokmaya hazırlanıyor. Karadeniz ekibinin ısrarla kadrosuna katmak istediği Eren Derdiyok ile Muhammet Demir transferini sonuçlandırmayı kafasına koyan yönetim iki oyuncuyu bir arada renklerine bağlamayı amaçlıyor. Bordo-Mavili yönetim iki oyuncunun finansını ise Cardozo’yu iyi bir bedelle elden çıkararak sağlamayı düşünüyor. Çin ve Katar kulüplerinin radarında olan yıldız futbolcunun hem fiziksel durumu hem de ilerleyen yaşını göz önünde bulunduran Karadeniz ekibinin kurmayları 7 milyon Euro bonservis bedeli ödenmesi durumunda satışına tereddütsüz onay vereceği bildirildi. Cardozo’dan gelecek sıcak para ile Eren Derdiyok ve Muhammet Demir’i bünyesine katmayı planlayan Trabzonspor yönetimi ‘bir taşla iki kuş vurma’ düşüncesinde. Kulüp devre arasında iki oyuncunun transferini bitirip hem bu sezon çıtayı yükseltmek hem de 50. yılda şampiyonluğa koşacak kadronun ilk temellerini atmak istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap