SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına Ardahan'a patladı

Fırtına Ardahan'a patladı

22 Eylül 2016 Perşembe - 08:50




Ligde güldürmeyen Trabzonspor, kupada BAL ligi ekibi Serhat Ardahan’ı 6-0 mağlup etti. Goller, Mustafa Akbaş(2), N’doye, Suk, Okay ve Sheidaev’den ge





Spor Toto Süper Lig’de sezona oldukça kötü başlayan ve son üç maçta mağlup olarak hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, aradığı çıkışı Ziraat Türkiye Kupası’nda buldu. Bordo-Mavililer, sahasında ağırladığı BAL Ligi ekibi Serhat Ardahanspor’u 6-0 mağlup ederek biraz olsun moral buldu. Karadeniz ekibi kupada adını bir üst tura yazdırdı. Zayıf rakibi karşısında oyunu baştan sona üstün götüren Trabzonspor, ilk yarıyı Mustafa Akbaş’ın 25. dakikada attığı golle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Karadeniz ekibi, N’doye’nin kafa golüyle 47’de farkı ikiye çıkardı: 2- 0. 59’da Suk Karadeniz ekibi adına 3’üncü golü atarken 77’de sahneye çıkan Mustafa Akbaş, kendisinin 2 takımının 4’üncü golünü attı. Maçta son sözü ilk kez forma giyen Sheidaev 84.dakikada attığı golle söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap