SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına kampa uçtu!

Fırtına kampa uçtu!

18 Temmuz 2015 Cumartesi - 12:21




Trabzonspor, yurt dışındaki ikinci etap kamp için özel uçakla Lüksemburg'a gitti. Bordo-mavililer buradan da karayolu ile kamp yapacağı Almanya’nın Tr





Trabzonspor Almanya'ya gitti. Trabzonspor, yurt dışındaki ikinci etap kamp için özel uçakla Lüksemburg'a gitti. Bordo-mavililer buradan da karayolu ile kamp yapacağı Almanya’nın Trier şehrine geçecek. Özel bir uçakla saat 11.00’da Trabzon'dan hareket ederek Lüksemburg'a giden bordo-mavili ekip buradan kara yolu ile kampın yapılacağı Almanya’nın Trier şehrine geçecek. 22 Temmuz’a kadar burada çalışacak olan bordo-mavililer, Differdange maçı için Lüksemgbur’a gidecek ve 23 Temmuzdaki maçın ardından tekrar kamp yerine geri dönecek. Trabzonspor, Almanya kampına 27 futbolcuyla giderken Gökhan Karadeniz, İshak Doğan, Ferhat Yazgın, Mustafa Akbaş, Alihan Tuncer kadroya alınmazken, Bourceanu ve Yatabare ise sakatlıklarından dolayı kadroda yer almayan diğer isimlerdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap