SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına ligde de esecek

Fırtına ligde de esecek

14 Ocak 2016 Perşembe - 08:13




Türkiye Kupası'na fırtına gibi başlayarak 4'de 4 yapan ve 11 gol atıp sadece 2 gol yiyen Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Bordo-Mavililer'de yeni hedef





Trabzonspor, Adanaspor’u önceki gün 4-1 mağlup ederek Türkiye Kupası’nda lider olarak gruptan çıkmayı garantilemişti. Göze hoş gelen oyunla ve üstelik rotasyonlu bir kadroyla yakalanan bu başarı, takımın da yüzünü sonunda güldürdü. Grupta oynadığı 4 mücadeleyi de kazanan, 11 gol atıp yalnızca 2 gol yiyen Bordo-Mavililer’de yeni hedef ise belli. Fırtına, istikrarsız bir performans gösterdiği ligde de aynı başarılı tekrarlayarak hem kulübün havasını değiştirmek hem de taraftarın gönlünü yeniden kazanmak istiyor. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu dün oyuncularıyla yaptığı toplantıda ligde de bu başarıyı görmek istediğini belirtti. Tekelioğlu, “Siz kaliteli oyuncularsınız. Kupada hepiniz çok iyiydiniz. Şimdi sıra ligde. Ligde de aynı başarıyı tekrarlamanızı istiyorum” diyerek futbolcularını motive etti.

Gençler de hazır

Üst üste farklı galibiyetlerin geldiği kupada takım yalnızca moral değil, altyapıdan gelen genç yetenekleri de kazandı. Başta Muhammet Beşir olmak üzere Uğurcan Erdoğan ve Abdülkadir Ömür’ün başarılı performansları, Sadi Tekelioğlu’nu mutlu etti. Tekelioğlu, şimdi ligde bu genç oyuncuları değerlendirmenin planlarını yapıyor.

Maç Timsah Arena’da

Bordo-Mavili ekibin Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın Timsah Arena’da oynanacağı açıklandı. Yeşil-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre mücadele, zeminin “oynanabilecek” seviyede olduğunun belirlenmesinin ardından şehrin yeni mabedine alındı. İl Güvenlik Kurulu ise, stadyumun 3’üncü katında bulunan locaların tamamlanamaması nedeniyle burada yer alan basın tribünü dışındaki bölümlerin kapatılmasını kararlaştırdı. Karşılaşma, Pazar günü 16.00’da oynanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap