SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına siyah tişörtle sahaya çıkacak

Fırtına siyah tişörtle sahaya çıkacak

15 Mart 2016 Salı - 13:52




Spor Toto Süper Lig’de oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçında Trabzonsporlu futbolcular sahaya siyah tişörtlerle çıkacak.





Bordo mavili kulübün sitesinden yapılan açıklamada “Teröre lanet olsun” pankartı taşıyacak olan futbolcularımız, maçı da siyah bantla oynayacaklar. Maçtan önce taraftarlarımıza Türk Bayrağı dağıtılacak ve karşılaşmanın 6. dakikasında maraton tribününde şanlı bayraklarımız dalgalandığı sırada anKARA hashtagını taşıyan pankart açılacak.Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, “Büyük bir acı yaşıyoruz. Bütün Türkiye'nin yüreği dağlandı. Ülkemizin huzuruna, birliğine ve kardeşliğine yönelik bu tür saldırılar bizi daha fazla kenetlendiriyor. Trabzonspor olarak bu acıyı yaşayanlarla aynı duyguları paylaşıyoruz.  Avni Aker’de hayatını kaybeden ve yaralanan kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için bazı organizasyonlar planladık. Bu akşam Avni Aker, anKARA dolayısıyla bütün Türkiye olacak” dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap