SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına’da Hasi harekatı

Fırtına’da Hasi harekatı

05 Mayıs 2016 Perşembe - 08:32




Başkan Usta’nın, Arnavut teknik adam ile Belçika’da yaptığı görüşmede gelecek sezon için söz aldığı ortaya çıktı. Usta’nın, yakın çevresine Hasi için





Trabzonspor’da Arnavut teknik direktör Besnik Hasi konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Listesinde birçok teknik adam olmasına rağmen sürpriz bir şekilde rotasını Anderlecth’in başında bulunan 44 yaşındaki teknik adama çeviren Bordo-Mavililer’de Başkan Muharrem Usta, hafta başında Belçika’ya giderek Hasi ile masaya oturmuştu. Hasi ile görüşmeden önce kafasında soru işaretleri olan Usta’nın yaptığı görüşmenin ardından bu soru işaretlerini giderdiği öğrenildi. Anderlecth’in başında kısa sürede başarılı bir grafik çizen Hasi’ye projelerinden bahseden ve şu an takımın bulunduğu konumu anlatan Usta’nın, yaptığı fikir alışverişinde de “Bu adam tam bize göre” şeklinde görüş belirttiği kaydedilirken, gelecek sezon için de söz aldığı öğrenildi. Ekonomik olarak da Trabzonspor’un bütçesine uygun olan Hasi’nin yıllık 500 bin Euro gibi bir maliyeti olabil e c e ğ i ifade edildi. Öte yandan Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ın Almanya’da görüştüğü Felix Magath isminin rafa kaldırıldığı kaydedildi.

Yönetim toplanıyor

Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun Çaykur Rizespor maçı öncesi toplantı yapacağı öğrenildi. Yönetimin toplantıda gündemdeki teknik direktör isimleri arasında bir değerlendirme yapacağı belirlendi. Toplantıda ayrıca transfer bütçesinin UEFA kriterleri doğrultusunda belirleneceği de öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap