SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtınada hedef galibiyet

Fırtınada hedef galibiyet

07 Aralık 2015 Pazartesi - 11:08




Süper Lig'de geçen hafta Fenerbahçe'ye mağlup olarak yara alan Trabzonspor, yeni yönetimiyle ilk maçında bugün son sıradaki Eskişehirspor'u konuk ediy





Bordo-mavili takımda zorlu karşılaşma öncesi Sefa Yılmaz'ın sakatlığı devam ederken, Fenerbahçe maçında ayağı burkulan Mehmet Ekici'nin oynayıp oynayamayacağına ise teknik heyet karar verecek.Alper Uludağ ve Salih Dursun ise kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından eleştirilen teknik direktör Sadi Tekelioğlu kadroda mecburi revizyona girecek.Tecrübeli hocanın savunmanın solunda Alper'in yerine Yusuf'a, Mehmet'in yerine Marin'e, forvette ise Cardozo'ya görev vermesi bekleniyor.

Tekelioğlu: Kazanacağız

Tekelioğlu, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirterek, evlerinde galip gelerek yeni yönetime 3 puan hediye etmeye çalışacaklarını ifade etti.Eskişehirspor, Trabzonspor'a karşı son 3 maçta kaybetmedi. Kırmızı-siyahlılar, 2013-14 sezonda 2-2 berabere kaldığı bordo-mavili takımı geçen sezon deplasmanda 4-1, evinde 2-0 mağlup etmişti.Eskişehirspor deplasmanda galibiyeti unuttu. Ligin son sırasındaki kırmızı-siyahlılar, rakip sahada oynadığı son 9 maçını (3'ü geçen sezon) kazanamadı. Cezalı Lawal ile sakat Ali kadroda yok.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap