SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtınada kadro sıkıntısı

Fırtınada kadro sıkıntısı

24 Şubat 2016 Çarşamba - 11:09




Galatasaray maçında 4 oyuncusu kırmızı kart gören Trabzonspor, cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle kadro sıkıntısı yaşıyor.





Camia, hakem Deniz Ateş Bitnel'in verdiği kararlar sonrası yaşanan gelişmelere odaklanırken, Teknik Direktör Hami Mandıralı ise Osmanlıspor maçına nasıl bir kadro ile çıkacağını düşünüyor. Spor Toto Süper Ligin 22. haftasında deplasmanda oynadığı Galatasaray maçında 4 oyuncusu kırmızı kart gören Trabzonspor, 27 Şubat Cumartesi günü sahasında oynayacağı Osmanlıspor maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşıyor. Galatasaray - Trabzonspor müsabakasının hakemi Deniz Ateş Bitnel'in verdiği kararlar sonrası yaşanan gelişmelere odaklanan bordo-mavili camiada Teknik Direktör Hami Mandıralı, cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle kadro oluşturmakta zorlanıyor. Cezalı ve sakat 10 oyuncunun forma giyemeyeceği müsabakada genç teknik adamın zorunlu olarak genç oyunculara forma vermesi bekleniyor.

TRABZONSPOR DAĞILDI

Sakat oyuncuları nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, hakem Deniz Ateş Bitnel'in Galatasaray maçında vermiş olduğu kararlar sonrası adeta dağıldı.

 Başkan Muharrem Usta, yöneticiler, futbolcular ve çalışanların Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PDFK) sevk edildiği bordo-mavililerde, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Özer Hurmacı, Aykut Demir, Cavanda, Salih Dursun'un yanı sıra Akhisar Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kart ile 3 maç ceza alan Douglas da Osmanlıspor maçında forma giyemeyecek. Cardozo, Mehmet Ekici, Güray ve Okay Yokuşlu'nun tedavileri devam ederken, sakatlığı nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyen Aytaç Kara'nın durumu ise hafta içinde yapılacak olan çalışmalarda netlik kazanacak. Teknik Direktör Hami Mandıralı ise sağlık ekibinden sakat oyuncular hakkında sürekli bilgi alırken, hafta içinde yapılacak olan çalışmalarda sakatlık yaşanmaması için herkesin dikkatli olmasını istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap