SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'da kurullar toplandı!

Fırtına'da kurullar toplandı!

22 Şubat 2016 Pazartesi - 15:10




Galatasaray - Trabzonspor müsabakasında yaşanan hakem hataları sonrası, Trabzonspor eski başkanları ve kurulları bir araya geldi.





Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Galatasaray - Trabzonspor müsabakasında yaşanan hakem hataları sonrası, Trabzonspor eski başkanları ve kurulları bir araya geldi. Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen'in öncülüğünde Ziya Bey Sosyal Tesisleri'nde yapılan toplantıya eski başkanlar, eski asbaşkanlar ile birlikte eski yöneticiler ve kurul üyeleri yer aldı. Toplantıya Trabzonspor yönetimini temsilen Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem katıldı.Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ilk bölümünde basın mensuplarının fotoğraf ve görüntü almalarına izin verildi. Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yapılacak olan durum değerlendirmesinin ardından çıkan sonuca göre açıklama yapacaklarını ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap