SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'nın rakiplerini tanıyalım

Fırtına'nın rakiplerini tanıyalım

17 Temmuz 2015 Cuma - 14:47




UEFA Avrupa Ligi'nde 3. Öneleme turu kuraları bugün çekildi.





UEFA'da kura çekildi. Trabzonspor, Differdange 03'ü elemesi durumunda FK Jelgava(Letonya) - FK Rabotnicki(Makedonya) eşleşmesinin kazananı ile karşılaşacak. İki takım arasında oynanan ilk maçı Jelgava 1-0 kazandı.

RAKİPLERİ TANIYALIM

Letonya ekibi FK Jelgava 2004 tarihinde kurulan bir kulüp. Jelgava maçlarını 1.500 kapasiteli Zemgales Olimpic Centre Stadyumu'nda oynuyor.  Toplam kulüp değeri 2 Milyon 450 Bin Euro olarak gösterilen takım şuanda devam eden ligde 17 puanla 5.sırada bulunuyor. Kulübün başkanlığını  Ainārs Tamisārs teknik direktörlüğünü ise Dainis Kazakevičs yapıyor.

Trabzonspor'un karşılaşması muhtemel diğer rakibi ise  FK Rabotnicki.

Makedonya ekibi Rabotnicki 1937 yılında bir "demir yolu futbol kulübü" olarak kuruldu. Avrupa'da birçok kez mücadele eden Rabotnicki  Fransız kulüp Lille'i de eleme başarısı gösterdi. Maçlarını 36.400 kapasiteli Philip II Arena'da oynayan Makedon takımının toplam değeri 3 Milyon 190 Bin Euro olarak gösteriliyor. Rabotnicki'nin başkanlığını Dragan Popovski teknik direktörlüğünü ise Goran Petreski yapıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap