SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtınaya hazır olun!

Fırtınaya hazır olun!

16 Ocak 2016 Cumartesi - 14:47




Karadeniz ekibinde futbolcular Bursaspor maçı öncesi galibiyet için kenetlenirken kaptan Onur, “Artık ayağa kalkma vaktidir. İkinci yarıda fırtına kop





Sezonun ikinci yarısında rakiplerinin korkulu rüyası olmayı hedefleyen Trabzonspor’da futbolcular yarınki Bursaspor maçı öncesi üç puan yemini etti. Ziraat Türkiye Kupası’nda aldığı başarılı sonuçlarla 2016’ya moralli giren Bordo-Mavililer bu çıkışını lige de yansıtmayı hedeflerken kaptan Onur, “Artık ayağa kalkma vakti geldi. Küllerimizden doğacağız” dedi. Başarı için birlikteliğin şart olduğuna vurgu yapan Onur, “Devre arasında iyi çalıştık. İkinci yarıya hazırız. Başarılı olacağımıza inanıyoruz ama bunun için birliktelik şart. Camianın tüm dinamikleri bizimle birlikte kenetlenmeli. Böyle olursak önümüzde kimse duramaz. Tüm engelleri aşarız. Bursaspor maçıyla ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap