SON DAKİKA



Haber > Spor > Furkan Ödemiş üst ligi istiyor!

Furkan Ödemiş üst ligi istiyor!

03 Ağustos 2023 Perşembe - 13:44




“BAL Liginde Derecikspor’da çok iyi bir sezon geçirdim. Ama önceliğim 2. veya 1.ligde oynamak. Süper ligde ise şehrimin takımı Trabzonspor’da oynamak en büyük hayalim”





BUNDAN tam 8 yıl önce Guatemala’da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde şampiyonluğu elde eden Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin en önemli forvet oyuncuları arasında yer alan ve ileride kendisinden çok şey beklenen Furkan Ödemiş geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle bir süre futbola ara vermek durumunda kalmıştı.  Rehabilitasyon ve tedaviler sonucunda yeniden eski sağlığına ve çok sevdiği futbola geri dönen Ödemiş, iki yıl Trabzon’u BAL liginde temsil eden Derecikspor’da futbol oynadı.

25 yaşında ve 1.80 boyundaki oyuncu forvetin yanı sıra, sol kanat ve 8 numara bölgelerinde de oynayabiliyor. Trabzonspor Altyapı çıkışlı olan Furkan Ödemiş, Hekimoğlu Trabzon (1461 Trabzon) takımında da ter döktü. Ödemiş ayrıca U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-18 milli takımlarında da 20 maç forma giyindi.  2003 yılında kendisi gibi Dünya şampiyonluğu yaşayan ağabeyi Emre Ödemiş’ten aldığı feyizle futbolculuk serüvenine başlayan Furkan Ödemiş daha sonra motosiklet kazası geçirdi ve uzun süre sahalardan uzak kaldı.

OYNADIĞI dönemde geleceğin yıldızları arasında gösterilen Furkan Ödemiş artık Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) değil 2’inci veya 1’inci ligde forma giyinmek istediğini belirterek, “ BAL Liginde Derecikspor’da çok iyi bir sezon geçirdim. Ama önceliğim 2. veya 1.ligde oynamak. Süper ligde ise şehrimin takımı Trabzonspor’da oynamak en büyük hayalim. Bu konuda da kendime güveniyorum” dedi.

Haber: Erol TAŞKIN 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap