SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray çıkış arıyor

Galatasaray çıkış arıyor

10 Ekim 2015 Cumartesi - 14:17




Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergün'ün, "Gelecek sezon Avrupa'ya gitmeme riski var" açıklamasının yankıları sürerken, yönetim Avrupa vizesi almak iç





Galatasaray yönetimi, UEFA Finansal Fair Play engelini aşıp gelecek sezon Avrupa vizesi almak için gizli kapılar ardında kritik toplantılar yapıyor. Alınan bilgilere göre yönetimin ilk çözüm planı Fernando Muslera. Sezona kötü bir giriş yapan Uruguaylı file bekçisinin düşen grafiği yönetimi tedirgin ediyor. Sezon başında fiyatı 35 milyon Euro olarak gösterilen Muslera’nın performansını artırmaması durumunda alıcılarının da azalmasından korkuluyor. 

Sarı-Kırmızılılarda sezon başında opsiyonuyla birlikte kiralanan Alex Telles ve Bruma'nın satılmaları da artık hayati önem taşıyor. Bu ikili elden çıkarılırsa kasaya 17 milyon Euro girecek. Uzun bir süredir yapılamayan forma sponsorluğu anlaşması da Galatasaray yönetimi için çok önemli hale geldi. Bir Türk, bir de yabancı firma ile görüşme halinde olan Sarı-Kırmızılılar, yıllık 5-7 milyon Euro arasında bir gelir beklentisi içinde. UEFA ile yapılan zirvenin ardından sponsorluk görüşmelerine hız veren yönetimin, 2 hafta içinde sonuca ulaşması bekleniyor.  

Galatasaray yönetimi bunların dışında ekstra gelir elde etmenin de yollarını arıyor. Ara transferde takviye yapması mümkün olmayan Sarı- Kırmızılıların, Muslera dışında isimlerin satışına da gündeme alabileceği belirtiliyor. Bu durumda akla gelen ilk isim Burak Yılmaz olacak. Sezon başında West Ham'ın listesine giren milli futbolcunun ara transfer döneminde satılması düşük bir ihtimal gözükmüyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap