SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray kritik virajda 

Galatasaray kritik virajda 

15 Ekim 2015 Perşembe - 14:50




Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında kendi evinde Gençlerbirliği’ni ağırlayacak Sarı-Kırmızılılar, ardından 9 günde 3 zorlu müsabakaya çıkacak.





Süper Lig'de geride kalan 7 haftada topladığı 14 puanla ikinci sırada yer alan ve 8. hafta mücadelesinde yarın Türk Telekom Arena Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray, 9 günde 3 zorlu karşılaşmaya çıkacak. Sarı-Kırmızılı ekip, başkent temsilcisinin ardından 21 Ekim Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. hafta maçında Benfica'yı ağırlayacak. 

Zorlu karşılaşmanın ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri, 25 Ekim Pazar günü Fenerbahçe ile derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray'ın yoğun maç takviminden en az puan kaybı ile çıkması için Hamzaoğlu ve ekibinin, rotasyonlar yaparak takımı diri tutması bekleniyor.

Galatasaray'da ligin 7. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan karşılaşmada sarı kart görerek ceza sınırına gelen Wesley Sneijder, Gençlerbirliği ile oynanacak mücadelede sarı kart görmesi halinde derbide forma giyemeyecek. Sneijder'in yanı sıra Sabri Sarıoğlu da sınırda bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap