SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray Olcan’a servet ödeyecek!

Galatasaray Olcan’a servet ödeyecek!

13 Temmuz 2017 Perşembe - 17:31




TFF, Olcan Adın ile Galatasaray arasında Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun verdiği kararların onanmasına oybirliğiyle karar verdi. Karara göre Cimbom, Olcan





Galatasaray, tahkimden umduğunu bulamadı. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 3 Mart'ta verdiği karara itiraz eden sarı-kırmızılı kulübe  Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'ndan da ret cevabı geldi. Sarı-kırmızılı kulüpten ayrılıp  Akhisar Belediyespor'a giden ve alacakları için başvuruda bulunan  Olcan Adın için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu,  Galatasaray'ın futbolcuya 2.9 milyon Euro ödemesine karar vermişti.

İTİRAZ EDİLMİŞTİ

Ünal Aysal dönemini örnek gösteren sarı-kırmızılı kulüp,  Tahkim Kurulu'na itiraz ederek "Bir önceki yönetim, futbolcu  Olcan Adın'la 1.6, 1.7, 1.8 ve 1.9 milyon Euro gibi kabul edilemez sözleşme şartlarında anlaşmıştı. Sözleşmesi feshedilen oyuncu bu parayı hak ettiğini düşünüyorsa neden  Akhisar'a 250 bin Euro'ya imza attı" diyerek 2 yıl için  Olcan Adın'a 500 bin Euro ödenmesi gerektiğini ifade etmişti.

OYBİRLİĞİYLE KARAR VERİLDİ

Yapılan itiraz sonucunda konuyu gündemine alan  Tahkim Kurulu, bugünkü toplantısında futbolcu  Olcan Adın'ı haklı buldu. İncelenen itiraz sonucunda  Galatasaray'ın itirazının reddine ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nın karanının onanmasına oybirliğiyle karar verildi. Alınan bu kararın ardından  Galatasaray,  Olcan Adın'a 2.9 milyon Euro ödeme yapacak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap