SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray onlar için harekete geçti

Galatasaray onlar için harekete geçti

06 Kasım 2015 Cuma - 13:26




Sezon başında Inter’e gönderdiği Felipe Melo’nun boşluğunu dolduramayan Sarı-Kırmızılılar, Kasımpaşa’dan Donk ve PSG’den Lavezzi için girişimlere başl





Benfica maçında bir kez daha gün yüzüne çıkan savunma sorunu, Galatasaray’da çözülmesi gereken 1 numaralı kriz haline geldi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yöneticilerle yaptığı görüşmede, önceden belirledikleri yol haritasının ocak ayında devreye sokulmasını istedi. Bu doğrultuda gündeme gelen ilk isim, Kasımpaşa’dan Donk oldu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki oyuncuyu uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmak isteyen Sarı-Kırmızılılara Donk’tan, “Her türlü teklifi değerlendirmeye hazırım” ifadesini kullandı. 

Galatasaray, Benfica deplasmanında Yasin Öztekin’in net gol pozisyonu kaçırması üzerine hücum hattında da yapılandırmaya gidiyor. Öncelikle kontratının son senesine giren oyuncuları mercek altına alan Sarı-Kırmızılılar, PSG’den Lavezzi’yi gözüne kestirdi. Sözleşmesi 30 Haziran 2016’da bitecek olan 30 yaşındaki futbolcuyla Fransız kulübü, kontrat yenilemeyi düşünmüyor. Bu gelişmeyi değerlendiren Aslan, devre arasında düşük bir bonservis bedeliyle Lavezzi’yi renklerine bağlamaya çalışacak. Ancak PSG bunu kabul etmezse, sezon sonu için Arjantinli yıldızla bir randevu daha alınacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap