SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'a bir Madrid'li daha

Galatasaray'a bir Madrid'li daha

21 Ağustos 2015 Cuma - 14:58




Stoper arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılıların, Real Madrid'in savunma oyuncusu Nacho Gonzalez için 4 milyon Euro gözden çıkardığı ileri sürüldü.





Galatasaray, Nacho Gonzales'in peşine düştü... Savunmaya takviye için bazı isimlerle temasa geçen Galatasaray’ın gündemine sürpriz bir ismin geldiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre Real Madrid forması giyen ve altyapıdan yetişen Nacho Gonzalez için düğmeye basıldı. Sarı-Kırmızılıların izleme komitesinin, Bernabeu Kupası’nda Real’e 2-1 kaybedilen mücadelede 1 gol atan Nacho konusunda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na rapor sunduğu, başarılı çalıştırıcının oyuncunun performansını çok beğendiği ifade edildi. 

Galatasaraylı yöneticilerin, stoperin yanı sıra ihtiyaç duyulduğunda sağ bekte de oynayabilen 25 yaşındaki futbolcunun transferi için Madrin’in kapısını 4 milyon Euro ile çaldığı ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Menajerler tarafından Sarı-Kırmızılılara birçok isim önerilmesine rağmen Hamzaoğlu’nun, öncelikle ekibinin raporları doğrultusunda hareket ettiği ve Nacho’ya yeşil ışık yaktığı konuşuluyor. Transferler konusunda tecrübeli hocanın yakın çevresine, “Ne kadar eleştiri olursa olsun, kulübün parasını boşa harcatmam. Burada en ince ayrıntısına kadar çalışmalarımızı yapıp, en doğru oyuncuyu kadromuza katacağız” dediği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap