SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'a Joel Matip ile el sıkıştı!

Galatasaray'a Joel Matip ile el sıkıştı!

03 Haziran 2016 Cuma - 17:48




Gelecek sezon defans hattında sıkıntı yaşamak istemeyen Galatasaray, Schalke 04'te oynayan tecrübeli stoper Joel Matip ile ilgileniyor.





Bu sezon Süper Lig’in en fazla gol yiyen takımlarından biri olan Galatasaray, defans hattında bir türlü aradığı ikiliyi yakalayamazken o bölgede Denayer-Hakan Balta-Chedjou-Koray Günter ve Semih Kaya’nın inişli çıkışlı performansı sarı kırmızılı ekibi bir hayli zor durumlara düşürmüştü.

GALATASARAY JOEL MATİP İLE İLGİLENİYOR

Önümüzdeki sezon Fernandao Muslera’nın önünde oynayacak kemik ikiliyi yakalamak isteyen Galatasaray yönetimi Denayer’in veda sinyalleri, Hakan Balta’nın yaşının geçmesinden sonra  Chedjou’nun yanına tecrübeli bir stoper bulmak için kolları sıvadı. Finansal Fair Play kriterlerini gözeten Galatasaray bonservisi elinde olan oyuncuları incelemeye alırken,n İdari Menajer Cenk Ergün ile Fatih İşbecer’in yeniden Almanya seferine çıktığı ikilinin Schalke 04’te oynayan Joel Matip ile ilgilendiği öğrenildi.

MATİP DAHA ÖNCE DE GALATASARAY'A ÖNERİLMİŞTİ

Bu sezon Bundes Liga’da 41 maça çıkan ve 4 gol 3 asist yapan Joel Matip için girişimlere başlayan Galatasaray’ın Kamerunlu futbolcudan olumlu sinyaller aldığı, Matip’in vatandaşı Chedjou ile bir arada oynamaya sıcak baktığı belirtildi. Geçtiğimiz sezon da menajerler aracılığıyla Galatasaray’a önerilen Matip, Hamza Hamzoğlu’nun onayını alamazken bonservisi elinde olan futbolcunun bu sefer İstanbul’a gelemeye yakın olduğu bildirildi.


JOEL MATİP'İN DEĞERİ 18 MİLYON EURO CİVARINDA

16 kez Kamerun Milli Takım forması giyen 24 yaşındaki Matip 1 gol atarken, oyuncunun Transfermarkt değerlerine göre 18 milyon Euro civarında bir piyasasının olması da dikkatlerden kaçmıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap