SON DAKİKA



Haber > Spor > Geleceğin takımını oluşturuyoruz

Geleceğin takımını oluşturuyoruz

21 Temmuz 2016 Perşembe - 10:55




Başkan Bozbağ; Giresunspor’un geleceğini düşünerek, transfer ettikleri oyunculara mümkün olduğunca 2 yıllık mukavele yaptıklarının altını çizdi





Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, geçen seneden tespit ettikleri futbolcuları bir bir kadrolarına kattıklarını söyledi. Forvete bir takviye daha yapmayı düşündüklerini ifade eden Bozbağ, henüz bu konuda ismi ön plana çıkan bir oyuncu olmadığını belirtti. Yaptıkları transferlerde Giresunspor’un geleceğini düşünerek hareket ettiklerini kaydeden Bozbağ, “Aldığımız oyuncularla Giresunspor’un geleceğini oluşturuyoruz. Mümkün olduğunca 2 yıllık sözleşmeler imzalıyoruz. Taraftarlarımıza güzel bir Giresunspor izlettirmek için çalışıyoruz” dedi.

Ülkemiz büyük badire atlattı

Türkiye’de yaşanan olaylara da kayıtsız kalmayan Bozbağ, “Bu memleketin güzel şeylere ihtiyacı var. Ülkemiz çok büyük bir badire atlattı. Yavaş yavaş normal hayata dönüyoruz. Şehir için olmazsa olmaz Giresunspor. Bütün oyuncular, ülkemizde yaşanan olaylar esnasında çok anlayışlı davrandılar. Hepsine teşekkür ediyorum, özellikle yabancı oyuncularımıza bu konuda gösterdikleri hassasiyet nedeniyle ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Doğru tercih yaptık

Bozbağ, “Birinci etap kampından sonra izinli olarak ülkesine giden Igors geliyor. Tomiç zaten Ankara’da çalışmasına devam etti. Dodo da aynı şekilde. Abwo da dönüyor. Bolu kampına katılacak Abwo. Bunlar ne kadar doğru yabancılar seçtiğimizi gösteriyor. Onlar da artık bizim bir parçamız oldular. Çok sıkıntılı bir süreci olumlu değerlendirdiler. Bundan sonra söz artık hocamızda ve futbolcularımızda” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap