SON DAKİKA



Haber > Spor > Genç Aykut'tan Kukesi garantisi

Genç Aykut'tan Kukesi garantisi

22 Ağustos 2013 Perşembe - 09:42




TRABZONSPOR’DA bu sezon oynanan 5 resmi maçta kadronun değişmez isimlerinden biri olan Aykut Akgün, Kukesi karşısında gereken sonucu alacaklarını söyl





Deplasmanda oynanacak olan maçta işi bitirmek istediklerini söyleyen Aykut, “Taraftarlarımız coşkuya hazır olsun” dedi. Ligdeki Beşiktaş maçının geride kaldığının altını çizen Aykut, “Aklımız sadece Kukesi maçında. Hedefimiz UEFA’da guruplara kalmak. Bunun için de önümüzde bir engel kaldı. Kukesi ile yapacağımız karşılaşmaları kazanarak adımızı guruplara yazdıracağız” diye konuştu. Trabzonspor’da oynuyor olmanın kendisi için çok büyük bir şans ve onur olduğunu söyleyen genç futbolcu “Bordo-Mavili takıma geldim ve tam 5 maçtır hocam bana oynama şansı veriyor. Bu durumda insanın, hele benim yaşımdaysa havaya girmesi ve bu ağırlığı kaldıramaması her an gündeme gelebilir. Ama ben bu hataya asla düşmeyeceğim. Ne kendimi utandırırım ne de bana güvenenleri” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap