SON DAKİKA



Haber > Spor > Gençlerde hayat var!

Gençlerde hayat var!

21 Nisan 2014 Pazartesi - 11:21




Mandıralı ile farklı bir kimliğe bürünen Trabzonspor’da alt yapıdan gelen oyuncuların performansı gelecek adına ışık saçıyor.





Trabzonspor’da 1461 Trabzon’dan gelen oyuncuların performansı camiayı sevindirdi. Yabancı sevdasından kurtulmaya çalışan Karadeniz ekibinde alt yapıdan yetişen oyuncular değer kazanmaya başladı. Teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın Colman ve Zokora’yı kadro dışı bırakması, Malouda ve Janko’yı oynatmaması üzerine forma şansı bulan gençler ortaya koydukları performansla gelecek adına ışık saçtı. Daha önce pilot takım 1461 Trabzon forması giyen Mustafa Yumlu, Yusuf, Zeki Yavru, Caner, Kadir, Abdulkadir, Zeki Ayvaz, Mustafa Akbaş ve Gökhan Trabzonspor’un iskelet kadrosunu oluşturmaya başladı. Son oynanan K.Erciyes maçında 5’i 11’de 4’ kulübede olmak üzere 9 pilot takım 1461 Trabzon patentli oyuncunun 18 kişilik kadroda yer alması da bunun göstergesi oldu. Öte yandan teknik sorumlu Mandıralı, “Herkesin onlara sahip çıkması, sabırlı olması gerekiyor. Eski Trabzonspor ruhunun gelmesi için bu lazım” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap