SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun Urfa'yı gözüne kestirdi

Giresun Urfa'yı gözüne kestirdi

07 Eylül 2016 Çarşamba - 13:08




Başkan Mustafa Temel Bozbağ, Şanlıurfa maçında Yeşil-Beyazlı camiaya güzel bir bayram hediyesi vermek istediklerini açıkladı





TFF 1. Lig ekibi Giresunspor, lige verilen milli maç arasını Süper Lig ekibi Karabükspor ile hazırlık maçı oynayarak değerlendirdi.  İki takım arasındaki karşılaşmayı canlı izleyen Çotanakların Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Karabükspor maçının Giresunspor açısından oldukça iyi geçtiğini söyledi. Karabük’te takımda oynayan ve oynamayan tüm oyuncuların göreve hazır olduğunu gördüklerini ifade eden Bozbağ, “Oynadığımız hazırlık maçı bizim açımızdan gayet iyi geçti. Oynamayan oyuncuları da gördük. Hepsi gayet iyiydi. Hepsi hazır olduklarını gösterdi. Karabük maçının her anlamda çok olumlu geçtiğini düşünüyorum” dedi. Cumartesi günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacakları karşılaşmada Yeşil-Beyazlı camiaya bayram hediyesi vermek istediklerini belirten Bozbağ, “Önümüzdeki cumartesi günü deplasmanda Şanlıurfaspor’a konuk olacağız. Urfa’ya puan veya puanlar almak için gideceğiz. İnşallah şehrimize güzel bir bayram hediyesi veririz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap