SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun'da hasret bitecek

Giresun'da hasret bitecek

12 Ekim 2014 Pazar - 11:36




Ligde henüz galibiyet yüzü göremeyen Yeşil-Beyazlı ekibin basın sözcüsü Bahattin Kurt, üç puan hasretine Osmanlı maçında son verip ligde çıkışa geçmek





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, lige verilen milli maç arasının takıma ilaç gibi geldiğini açıkladı. Kurt, "Antalya’da 4 günlük kamp yapma fırsatı yakaladık. Bu kampta Rus ekibi Terek Grozny ile hazırlık maçı oynadık. 2-1 kazandığımız maçta oyuncularımızın gösterdikleri performanstan gayet memnunuz. Sonuçtan çok oyuncularımızın hem hazırlık maçında hem de antrenmanlarda ortaya koydukları hırs ve istek bizi fazlasıyla memnun etti" dedi. Ligin 6. haftasında Osmanlıspor ve 7. haftasında Alanyaspor ile iç sahada birbirinden kritik iki maça çıkacaklarına işaret eden Kurt, şunları söyledi: "Önce Osmanlı, hemen ardından da Alanya engelini kayıpsız geçmek istiyoruz. Oyuncularımızın üzerinde kazanamamanın verdiği bir baskı var. Bu baskıyı Osmanlı maçında atıp önümüze yeni bir sayfa açmak hedefindeyiz. Bunu başaracak güç ve inanca fazlasıyla sahibiz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap