SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Şampiyonluk ateşini yaktık!

Şampiyonluk ateşini yaktık!

13 Aralık 2017 Çarşamba - 14:38




Akın Çorap Giresunspor Asbaşkanı Kazancıoğlu, Rize zaferini işte bu sözlerle yorumladı.





Mehmet Kazancıoğlu, “Rizespor karşısında çok değerli bir galibiyet aldık. Bu 3 puan hedeflenen yolda önümüzü aydınlatacak. Bu sezon o büyük coşkuyu camiamıza yaşatacağız” diye konuştu.

DEĞERLİ GALİBİYET

Rizespor’u mağlup ederek ilk iki sırada yer alan Ankaragücü ve Ümraniyespor’un puan kaybettiği haftada çok önemli bir galibiyete imza atan Akın Çorap Giresunspor’da yüzler gülüyor. Karadeniz derbisinden yüzlerinin akıyla çıkmanın sevincini yaşadıklarını dile getiren Yeşil-Beyazlıların Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, “Şampiyonluk yarışındaki rakiplerimiz Ankaragücü ve Ümraniye’nin puan kaybettiği haftada böylesine kritik bir maçı kazasız geçmemiz geleceğe daha bir güvenle bakmamızı sağladı. Çok değerli bir galibiyete imza attık” diye konuştu.

OK YAYDAN ÇIKTI

Çaykur Rizespor galibiyetiyle şampiyonluk ateşini yaktıklarını vurgulayan Mehmet Kazancıoğlu, “Artık geri dönüşü olmayan bir yola girdik. Camiamız bizden o büyük coşkuyu yaşatmamızı bekliyor. Bizde bu beklentileri karşılamak için yönetim olarak ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü bir sezonu daha boşa kürek çekerek geçirmeye hiç niyetimiz yok. Ok yaydan bir kere çıktı ve hedefi vuruncaya kadar yolundan dönmeyecektir. Hep birlikte sezon sonu o büyük ana tanıklık edeceğiz” şeklinde konuştu.


TARAFTAR MÜKEMMELDİ

Karadeniz derbisinde taraftarların takımı sahiplenmesinin güzel olduğunu dile getiren Kazancıoğlu, “Bizim tek derdimiz onları mutlu etmek. Onlarda Rizespor maçında tribünde yerlerini alarak takım için  ne kadar değerli olduğunu gösterdiler. Birlikte büyük bir güç oluyoruz. Bundan kendimizi mahrum bırakmamalıyız. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz bizi şampiyonluk yolculuğumuzda yalnız bırakmamaları ve sonuna kadar destek olmaları. İnanıyorum ki birlikte büyük zaferlerin altına imza atacağız” diye konuştu.

Samsun’da geçilecek

Ligde her maçın final olduğunu vurgulayan Asbaşkan Mehmet Kazancıoğlu, “Samsunspor maçı da bunlardan biri. Rakibin durumuyla kesinlikle ilgilenmiyoruz. Biz sahada işimizi iyi yaptığımız sürece aşamayacağımız hiçbir engel olmaz. Samsunspor maçını da kazanarak emin adımlarla hedefe doğru yürüyeceğiz” diye konuştu.  Kazancıoğlu ilk yarıda kalan iki maçtan 6 puan çıkarmak istediklerini de belirterek, “Bunu başaracak güçte bir takımız. Bir kazaya sebebiyet vermeyiz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap