SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Trabzonspor Diabate'nin Giresunspor'a kiralandığını açıkladı

Trabzonspor Diabate'nin Giresunspor'a kiralandığını açıkladı

07 Ağustos 2021 Cumartesi - 15:23




Trabzonspor, Diabate'yi Giresunspor'a 1 yıllığına kiraladıklarını açıkladı. Bordo mavililer, bu kiralamadan ötürü herhangi bir ücret ödemeyecek. Ayrıca Fırtına, oyuncunun garanti ücretinin 500 bin eurosunu ödeyecek.





Trabzonspor , 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Fousseni Diabate'yi Süper Lig 'e yeni yükselen takımlardan birisi olan Giresunspor'a 1 yıllığına kiraladıklarını açıkladı. Bordo mavililer, bu kiralamadan herhangi bir ücret almayacak. Ayrıca Trabzonspor, oyuncunun yıllık ücretinin 500 bin eurosunu ödeyecek. Fousseni, bordo mavililerden 1 milyon euro yıllık garanti ücret alıyordu.

Fırtına'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcumuz Fousseni Diabate, 2021/2022 futbol sezonu sonuna kadar bedelsiz olarak Giresunspor Kulübü Derneği'ne kiralanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre, futbolcumuzun 2021/2022 futbol sezonundaki garanti maaş ödemelerinin 500.000.-EUR'luk kısmı Kulübümüz tarafından ödenecektir.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap