SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'da her maç final

Giresunspor'da her maç final

14 Ekim 2014 Salı - 11:54




Başkan Yardımcısı Tütüncü, ligde kolay maç, zor maç ayrımı yapmadıklarını belirterek, Osmanlı engelini kayıpsız geçmek için birlik olduklarını ifade e





PTT 1. Lig’de henüz galibiyet yüzü göremeyen Giresunspor, 3 puan özlemine Osmanlı maçında son vermekte kararlı. Çotanakların Başkan Yardımcısı Hasan Ali Tütüncü, Osmanlı maçında tek hedeflerinin galibiyet olacağını söyledi. Tütüncü, "Futbol anlamında sahaya olumlu şeyler yansıtıyoruz. İyi mücadele ediyor, 90 dakika oyundan kopmuyoruz. Ancak önemli pozisyonları cömertçe harcıyoruz. Bu hastalığımızdan kurtulmamız lazım. Futbol netice oyunu. İyi oynayana puan verilmiyor. Artık yakaladığımız fırsatları değerlendirip sonuca gitmeliyiz" dedi. Tütüncü, "PTT 1. Lig’de her maç zor. Kolay rakip, zor rakip ayrımı yapmıyoruz. Biz Giresunspor olarak her maçımızı kazanmak istiyoruz. Osmanlı karşısına da 3 puan için çıkacağız. Lige verilen milli maç arasında takım eksiklerini gidermek için iyi bir fırsat bulduk. Osmanlı’yı Giresun’dan eli boş göndermek hedefindeyiz" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap