SON DAKİKA



Haber > Spor > Gol kabusu sürüyor

Gol kabusu sürüyor

17 Ekim 2016 Pazartesi - 12:46




Spor Toto Süper Lig'de ilk 7 haftada en az gol atan takımlardan biri olan Trabzonspor, Akhisar Belediyespor karşısında da gol yollarındaki suskunluğun





Süper Lig'de oynadığı 7 maçın 5'inde gol atamayan Trabzonspor'da gol kabusu devam ediyor. 2-0 kazanılan Kasımpaşa ve 1-0'lık Atiker Konyaspor galibiyetleri dışında oynadığı diğer 5 karşılaşmada gol yollarında etkisiz kalan bordo-mavililer, ilk 7 haftada 3'er golle Akhisar Belediyespor ve bir maçı eksik Çaykur Rizespor'la birlikte ligde en az gol atan takımlar arasında yer aldı. Trabzonspor attığı 3 golün tamamını kazandığı iki maçta kaydederken, beraberlikle sonuçlanan Akhisar Belediyespor ve kaybedilen 4 maçında gol atma başarısı göstermedi.

FORVETLERİN SUSKUNLUĞU SÜRÜYOR

Trabzonspor'da forvet oyuncuları da ligin ilk 7 haftasında gol kaydedemedi. Muhammet Demir, Dame N'doye ve Porto'dan gol sorununu çözmek için 1 yıllığına kiralanan Hyun-Jun Suk ligde henüz gol kaydedemezken, genç oyuncu Ramil Sheidaev ise ligde ilk 7 haftada forma şansı bulamadı. Ligde 3 golü bulunan ve gol attığı maçlardan galibiyetle ayrılan bordo-mavililerin 2 golünü Ogenyi Onazi, 1'ini ise Yusuf Erdoğan kaydetti.

MAÇ BAŞINA 1 PUAN

Bu arada, Spor Toto Süper Lig'e arzu ettiği başlangıcı yapamayan Trabzonspor ilk 7 haftada 4 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 2 galibiyet alarak 7 puanla 12'inci sırada yer aldı. Bordo-mavililerin ligde ilk 7 haftadaki maç başına puan ortalaması ise 1 oldu. 7 maçta toplamda 14 puan kaybı yaşayan Trabzonspor, zirvenin de 10 puan gerisinde kaldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap