SON DAKİKA



Haber > Spor > Gomez'deki sır perdesi!

Gomez'deki sır perdesi!

19 Kasım 2015 Perşembe - 15:55




Kiralık olarak geldiği Beşiktaş'a damgasını vuran Alman yıldızın sözleşmesiyle ilgili, başkan Fikret Orman bilinmeyen bir gerçeği açıkladı.





Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Mario Gomez'in sözleşmesindeki sır perdesini açıkladı. Orman, "Mario Gomez'in Fiorentina ile olan sözleşmesi 2 senelik. Beşiktaş da Fiorentina'dan Mario Gomez'i 2 seneliğine kiraladı. Anlaşmada bir madde var. Beşiktaş veya Mario Gomez birinci senenin sonunda memnun olmaz ise Gomez Fiorentina'ya gidebilir, başka bir kulübe gidemez. Beşiktaş da memnun olmazsa Mario Gomez ile yollarını ayırabilir” dedi.

Alman golcünün şuan ki performansından memnun olduklarını ifade eden başkan Orman, “Ama bunun kötü senaryosunu düşünelim; böyle bir sözleşme yaptınız, altına da imzayı attınız, Gomez'in de performansı iyi olmadı. Bu sefer hem kulübümüz zarar görecek hem de kamuoyu itibariyle, 'bir oyuncuyu aldık o kadar para verdik hiç olmadı' olacak. Gomez Beşiktaş'ta mutlu olduğunu defalarca söyledi. Ortada bir sözleşme var ve şu anda bir problem gözükmüyor. Belki sezon sonu daha uzun süreli bir sözleşme yapabiliriz" şeklinde konuştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap