SON DAKİKA



Haber > Spor > Gomez’in şartları var

Gomez’in şartları var

18 Mayıs 2016 Çarşamba - 16:36




Beşiktaş'ta geleceği merak edilen Alman golcü Mario Gomez, Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurulursa Siyah-Beyazlı takımda kalabileceğini söyled





Alman Panzer, "Fiorentina'da böyle bir hata yaptım ve Nisan'da geleceğim hakkında karar verdim. Belirttikleri büyük oyuncuları almadılar. Ligin son haftasında Şampiyonlar Ligi'ne gitme şansını Milan'a kaptırdılar. O hatadan bir ders çıkarttım ve belirleyici kararı Nisan ayında değil, sezon sonunda alacağımı söyledim”

“Takımın transfer politikasına, takımın oyun felsefesine bakacağım. Teknik direktörün bakış açısını değerlendirip ona göre bir karar vereceğimi söyledim. Başkanla konuştuğumda Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımızı söyledim. UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasında elenmiştik. Bu da demektir ki Şampiyonlar Ligi için belirli bir yatırım yapılması gerekiyor. Ben burada kalmak için iyimserim ve pozitif duygulara sahibim. Kulübüme beklentilerimin karşılanması halinde kalacağımı söyledim" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap