SON DAKİKA



Haber > Spor > G.Saray'da adaylar ikiye düştü

G.Saray'da adaylar ikiye düştü

26 Nisan 2016 Salı - 13:37




Galatasaray yönetimi gelecek sezon takımı çalıştıracak teknik direktör konusunda artık son düzlüğe girerken, Mayıs'ın ilk haftasında yeni teknik direk





Yönetimin isteği üzerine birçok ünlü isimle temas kuran scout ekibi, başkan Dursun Özbek'in önüne Şili Milli Takımı'nın eski hocası Jorge Sampaoli ile Alman Thomas Schaaf'ı koydu. İki hoca adayı üzerinde yoğunlaşan Sarı-Kırmızılılarda Sampaoli, Schaaf'a göre bir adım önde görülüyor. Şili Milli Takımı'na Copa America'yı kazandıran teknik adam olarak bilinen Sampaoli'yi ön plana çıkaran başka bir unsur ise Peru, Ekvador, Şili ve Arjantin gibi patlama yapmaya hazır oyuncuların bulunduğu ligleri iyi tanıması ve buradan çok ucuza çok uygun şartlarda oyuncu getirebilecek olması. Gelecek sezona 5'i direk 11'de forma giyebilecek en az 10-11 oyuncu ile başlamak zorunda olan Galatasaray için Sampaoli bu açıdan biçilmiş kaftan olarak görülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap