SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > GÜMÜŞHANE BİR VAR BİR YOK!

GÜMÜŞHANE BİR VAR BİR YOK!

11 Şubat 2018 Pazar - 08:05




Kırmızı-Beyazlılar, iç sahada kazanırken deplasmanlarda rakipleri karşısında istediği sonuçları alamıyor.





TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor dün deplasmandan eli boş döndü. Kırklarelispor karşısında sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrılan Kırmızı-Beyazlılar liderliğini sürdürdü. Son haftalarda iç sahada kazanan Gümüşhanespor deplasmanlarda ise bir türlü istediği sonuçları alamıyor.

Karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan Gümüşhanespor 12. dakikada Oğuzhan’ın golüne engel olamadı. Rakibi karşısında 1-0 geriye düşen Kırmızı-Beyazlılar beraberlik için baskı kurmasına rağmen bir türlü aradığı golü bulamadı ve karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

HAKEMLER: Yiğit Peşin **, Sedat Yavanoğlu **, Cankut Gönenç **

KIRKLARELİSPOR: Alişan Şeker ***, Saffet Gurur *(Dk. 60 Ersoy Dinçer *), Koray Şanlı ***, Davut Babur ***, Soner Birinci ***, Salim Kaya *(Dk. 71 Yusuf Akyel *), Mehmet Menderes ***, Osman Torun ***, Hakkı İsmet ***, Oğuzhan Erdoğan ***, Ahmet Baykal ***

GÜMÜŞHANESPOR: Hasan Hüseyin Akınay **, Recep Yılmaz **, Salih Zafer Kurşunlu **, Benjamin Fuchs *(Dk. 46 Zahit Fındık *), Mehmet Cansın Çiçek **, Dilaver Güçlü **, Musa Sinan Yılmazer **, Oktay Delibalta **, Ziya Şakar **, Tita **, Berk İsmail Ünsal **(Dk. 88 Furkan Yaman ?)


GOL: Dk. 12 Oğuzhan Erdoğan (Kırklarelispor)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap