SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > Gümüşhane fırsat tepti!

Gümüşhane fırsat tepti!

27 Mart 2018 Salı - 09:05




Kırmızı-Beyazlılar sahasında iki önemli puan kaybederken gelecek haftalarda birbirinden zorlu müsabakalar oynayacak.





TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor, sahasında konuk ettiği Pendikspor karşısında sahadan golsüz beraberlikle ayrılırken gelecek haftalar vöncesinde büyük bir avantajı elinin tersiyle itti. Liderliği averajla Altay’a kaptıran Kırmızı-Beyazlıları önümüzdeki haftalarda birbirinden zorlu karşılaşmalar bekliyor.

Gelecek hafta Niğde Belediyespor’a konuk olacak Gümüşhanespor’un puan kaybına tahammülü bulunmuyor. 30. haftada bir kez daha deplasman karşılaşmasını çıkacak olan Kırmızı-Beyazlılar Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek. 31. haftada Kahramanmaraş’ı ağırlayacak olan Gümüşhanespor, 32. haftada Şanlıurfa’ya konuk olacak.

33. haftada düşme potası içinde bulunan Nazilli Belediye’yi taarftarı önünde ağırlayacak olan Kırmızı-Beyazlılar son haftada belki de liderlik müsabakasına çıkacak. Gümüşhanespor averajla lider konumda bulunan Altay’ı konuk edecek. Kırmızı-Beyazlılar ilk yarıda sahasında konuk ettiği Altay’a 2-0 mağlup olmuş ve devre arasına moralsiz girmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap