SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > Gümüşhane’de BÜYÜK ŞOK!

Gümüşhane’de BÜYÜK ŞOK!

23 Şubat 2018 Cuma - 07:30




Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkanı Kaya Büyükbayraktar görevinden istifa ederken yerine İsmet Çakmak getirildi.





TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta lider konumda bulunan Gümüşhanespor’da büyük bir şok yaşandı. Geçtiğimiz günlerde zirvede bulunan bir ekip olmasına rağmen teknik direktör değişikliklerine giden Kırmızı-Beyazlılar son olarak başkan Kaya Büyükbayraktar’ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Başkan Büyükbayraktar’ın yaşanan olaylar ve son haftalarda özellikle deplasmanlarda istenen sonuçların alınanamamasından dolayı yorulduğunu ve görevi bıraktığı belirtildi. Büyükbayraktar’ın istifasının ardından yönetimin başkan yardımcısı olarak görev yapan İsmet Çakmak’ı başkanlığa getirdiği ifaed edildi.

Büyükbayraktar’ın istifasıyla büyük bir şok yaşayan Gümüşhanespor’da görevi bırakanlar bununla sınırlı kalmadı. Kırmızı-Beyazlı kulüpte yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Ali Daltaban ve Nedim Yalçın’da görevlerinden istifa ettiler. Kırmızı-Beyazlılarda yaşanan bu istifanın takıma nasıl yansıyacağı merak konusu oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap