SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > Gümüşhane’de iç huzursuzluk!

Gümüşhane’de iç huzursuzluk!

28 Şubat 2018 Çarşamba - 10:56




Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkanı İsmet Çakmak, “Şu an herhangi bir kadro dışı bırakılma söz konusu değil. Şimdilik soruşturma halindeyiz” dedi.





Gümüşhanespor Başkanı İsmet Çakmak, son günlerde yaşanan olaylardan dolayı takım içindeki iç huzurun bozulduğunu ifade etti. Başkan Çakmak, “Yaşananlar nedeniyle takımda bazı başıboşluklar oluştu. Bu boşluk nedeniyle oyuncularımızın kendi aralarında bir iç huzursuzluk yaşandı” dedi.

Bazı futbolculara bir kaç gün uzaklaştırma cezası verdiklerini belirten Başkan Çakmak, “Şu an herhangi bir kadro dışı bırakılma söz konusu değil. Takımdaki iç huzursuzluğu minimuma indirmek için uğraşıyoruz. Bu duruma bir çözüm üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

3 oyuncu affedildi

Bandırmaspor ile berabere kalarak liderliği Altay’a devreden Gümüşhanespor’da Silivrispor maçı sonrasında önemli gelişmelerin yaşandığı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı ekipte 1-0 kaybedilen maç sonrasında 4 futbolcunun kadro dışı bırakıldığı belirtilirken bu oyuncuların üçünün daha sonra affedildiği belirtildi. Gümüşhanespor’da Oktay Delibalta, Taner Koç, Onur Okan ve Recep Yılmaz maç sonrasında kadro dışı bırakılma kararı alınırken Recep dışındaki üç futbolcu daha sonra affedildiği öğrenildi.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap