SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > GÜMÜŞHANE’NİN MAZERETİ YOK!

GÜMÜŞHANE’NİN MAZERETİ YOK!

09 Şubat 2018 Cuma - 07:30




Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, “8 gün içinde mazereti olmayan ve kazanmak zorunda olduğumuz maçlar oynayacağız” dedi.





TFF 2. Lig Beyaz Grubun lideri Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Güvenç Kurtar, şampiyonluktan başka bir şey düşünmediklerini ifade etti. Hiçbir mazerete sığınmadan sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini belirten Kurtar, birlik ve beraberlik için bu hedefe ulaşabileceklerini söyledi.

Kurtar, “Basamakları tek tek çıkacağız. Önümüzde Kırklareli maçı var. Öncelikle onu düşünüyoruz. Her maça final olarak bakıyor ve ayrı ayrı konsantre oluyoruz. Kırklareli mücadelesinden istediğimiz puanları alıp daha sonraki rakiplere odaklanacağız. Oynanacak 14 final maçımız var” ifadelerini kullandı.

8 günde üç önemli sınav vereceklerini belirten Kurtar, “Futbolcularımız iyi çalışıyor. Rakibimizi iyi bir şekilde inceleyip ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 8 gün içinde Kırklareli, Sakarya ve Silivri ile mazereti olmayan ve kazanmak zorunda olduğumuz maçlar oynayacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap