SON DAKİKA



Haber > Spor > Güneş ve Karman tribünden izledi

Güneş ve Karman tribünden izledi

09 Ocak 2016 Cumartesi - 21:11




Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda Adanaspor ile karşı karşıya geldiği maçta Hikmet Karaman ve Şenol Güneş tribünlerde yerini aldı.





Hikmet Karaman ve Şenol Güneş Trabzonspor-Adanaspor maçını tribünden izledi. 1461 Trabzon ile yarın karşılaşacak olan Beşiktaş’ın teknik adamı Şenol Güneş, Trabzonspor’u Avni Aker’de izledi. Şenol Güneş’e Rizesspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman’da eşlik etti. Hikmet Karaman, Şenol Güneş’e elindeki notlardan birşeyler anlatırken görülürken Şenol Güneş ise, Karaman’ın söylediklerine ‘Olmaz’ dedi. O anlar kameralara yansırken karşılaşmayı televizyondan izleyen tarafarlar sosyal medya üzerinden 'Karaman Gomez'i istedi, Güneş olmaz dedi' şeklinde espirilerde bulundu.

43_27

Öte yandan Hikmet Karaman'ın, Trabzonspor’dan futbolcular izlemek için geldiği öğrenilirken özellikle Marko Marin'i Rizesspor'a kazandırmak istediği kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap