SON DAKİKA



Haber > Spor > Güneş’in Galatasaray planı!

Güneş’in Galatasaray planı!

26 Şubat 2017 Pazar - 12:40




Galatasaray deplasmanından 3 puan ile dönmek isteyen Şenol Güneş, TT Arena'da sahaya çıkacağı taktiği belirledi. İlk yarı yoracak, ikinci yarı vuracak





Pazartesi akşamı TT Arena'da Galatasaray'ın konuğu olacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, derbide 3 puanı getirecek olan taktiği belirledi.

Diğer maçların aksine oyunun ilk anlarından itibaren baskı kurmayı düşünmeyen tecrübeli teknik adam, ilk yarı futbolcularına yoğun pas trafiği yaptırarak rakibi yormayı düşünüyor. Sarı-kırmızılı futbolcuların özellikle karşılaşmanın ikinci yarısından itibaren yaşadığı kondisyon sorununa dikkat çeken Güneş, ilk 45 dakikada rakibini yorarak ikinci devre de ise yetenekli hücum oyuncularıyla Galatasaray'ı vurmayı hedefliyor.

ÖNCE TOLGAY, SONRA TALİSCA

Derbide formayı vereceği 11 kişiyi de bu taktik çerçevesinde şekillendiren Şenol Güneş, hücum hattında genç yıldız Talisca yerine Tolgay Arslan'a formayı verecek. Atiba ve Oğuzhan ile birlikte Tolgay'ın yapacağı yoğun pas alışverişiyle rakibi yormak isteyen Güneş, ikinci yarıda ise Brezilyalıyı sahaya sürerek işi yetenekli hücumcularına bırakacak.

Kanatlardan Ricardo Quaresma ve Ryan Babel'in de desteğiyle Cenk Tosun'u gol ile buluşturmayı hedefleyen Güneş, rakibin kondisyonunun düştüğü anlarda tempolu futbol ile Galatasaray'ı vurmak istiyor.


MARCELO'DAN GOL BEKLİYOR

Özellikle kafa toplarında Sarı-kırmızılıların savunma eksikliğini de göz önünde bulunduran Güneş, duran toplarda gizli golcüsü 1.91'lik Marcelo'dan da yararlanmak istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap