SON DAKİKA



Haber > Spor > Hacıosmanoğlu'nun istifasını istediler!

Hacıosmanoğlu'nun istifasını istediler!

21 Şubat 2015 Cumartesi - 00:29




Trabzonspor-Napoli karşılaşmasının sonunda kale arkasında bir grup taraftar Başkan Hacıosmanoğlu'nun istifasını istedi.





Trabzonspor dün Hüseyin Avni Aker'de UEFA Avrupa Ligi 2.Tur ilk karşılaşması için İtalyan ekip Napoli ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-0 gibi ezici bir skor ile kaybeden Trabzonspor 2. maç içinde neredeyse tüm umutlarını yitirmiş oldu. Maçın bitimi ile Kale arkası yol tarafında bulunan Vira grubundan "Yönetim istifa" sesleri yükselmeye başladı. Bir süre devam eden istifa protestosuna Maraton'da bulunan Bordo - Mavili taraftarlar alkışlayarak ve yuhalayarak protesto ettiler.

seesdgvasdvsdTrabzonspor dün Hüseyin Avni Aker'de UEFA Avrupa Ligi 2.Tur ilk karşılaşması için İtalyan ekip Napoli ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-0 gibi ezici bir skor ile kaybeden Trabzonspor 2. maç içinde neredeyse tüm umutlarını yitirmiş oldu. Maçın bitimi ile Kale arkası yol tarafında bulunan Vira grubundan "Yönetim istifa" sesleri yükselmeye başladı. Bir süre devam eden istifa protestosuna Maraton'da bulunan Bordo - Mavili taraftarlar alkışlayarak ve yuhalayarak protesto ettiler.Trabzonspor dün Hüseyin Avni Aker'de UEFA Avrupa Ligi 2.Tur ilk karşılaşması için İtalyan ekip Napoli ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-0 gibi ezici bir skor ile kaybeden Trabzonspor 2. maç içinde neredeyse tüm umutlarını yitirmiş oldu. Maçın bitimi ile Kale arkası yol tarafında bulunan Vira grubundan "Yönetim istifa" sesleri yükselmeye başladı. Bir süre devam eden istifa protestosuna Maraton'da bulunan Bordo - Mavili taraftarlar alkışlayarak ve yuhalayarak protesto ettiler.

OKU ve YORUMLA ==> http://www.61saat.com/futbol/haciosmanoglunun-istifasini-istediler-h179011.html

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap