SON DAKİKA



Haber > Spor > Hak etmeyeni oynatmam

Hak etmeyeni oynatmam

20 Ocak 2016 Çarşamba - 10:08




Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Bursaspor maçı sonrası yapılan eleştirilere ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.





Deneyimli futbol adamı, “İlk yarı 2-0 bitse de ikinci yarı değişiklikler yaptıktan sonra geri düşsek kendimi sorgularım. 2-0 yapan da aynı oyuncu, 2-2 devreye giren de aynı oyuncu. Ben ilk yarı futbolcu değiştirerek oyuna müdahale etmedim, kendimi sorgulayacağım bir şey yok ki. 2-0'dan sonra oyuncu alırsın, değişiklik tutmaz, savunmayı değiştirirsin veya aldığın oyuncu hata yapar, takımı geri çekti dersin öyle bir şey yok. 60'ıncı dakika olur da iki oyuncu alır, golleri yersin bir anda alabora olursun, o zaman idam sehpasına alırlar hocayı, doğrudur” diye konuştu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında zorunlu değişiklikler yaptıklarını ifade eden Tekelioğlu, şöyle devam etti: “Marin de Cardozo da kendisi çıkmak istedi. Marin, 'başım dönüyor' dedi, doktor kontrol etti ve oyuna devam edemedi. Cardozo, sakatlıktan döndü, 'devam edemeyeceğim çok yoruldum' dedi. Mustafa ve Yusuf, cezalıydı. Dar bir kadromuz vardı. Stoperde M’bia'yı oynatmak zorunda kaldık. Mustafa olsaydı, M’bia, Aytaç ve Okay'dan oluşan bir orta sahayla oynasaydık, orta alan daha dirençli olacaktı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap