SON DAKİKA



Haber > Spor > Haklı galibiyet

Haklı galibiyet

20 Aralık 2015 Pazar - 11:21








Trabzonspor uzun süre sonra seyircili maçı çıktı. Sadi Hoca Antalya’nın etkili oyunu Eto'o’yu iyi markaja aldı. Orta sahada Özer, Erkan, Aytaç ve M’bia iyi bir pas grafiği yaptılar. Bunlara sağdan Cavanda, soldan Yusuf’un katılmasıyla Trabzonspor önde Cardozo ile topla buluşturma hedefindeydi. Ve bunu da maçın başında girmiş olduğu pozisyondan sonra 5. dakikada Erkan’ın enfes asistini Cardozo şık bir vuruşla golle sonuçlandırdı. Antalyaspor’un en etli pozisyonu 36. dakikada oldu. Guilherme’nin şutunu Onur nefis şekilde çıkardı.

Trabzonspor sağdan soldan Antalyaspor kalesine yüklendi. İlk yarının sonunda Aykut’un kafa vuruşunu kaleci kornere attı. Trabzonspor topla fazla oynayan takım görüntüsü verdi. İkinci yarıda ise Trabzonspor adına 51. dakikada Cardozo’nun golünü hakem vermedi. Antalyaspor beraberlik Trabzonspor ise ikinci golün peşindeydi. Karşılıklı ataklar vardı. Trabzonspor’da Antalyaspor’un gol pozisyonunu önce kaleci Onur, daha sonra Aykut çok zor pozisyonda çıkardı. Cardozo-N'doye değişikliği olamadı. Ancak oyuna giren Marin çok iyi işler yaptı.

Kısa süre oynamasına rağmen kalitesini gösterdi. Yapmış olduğu asistle Trabzonspor’un üçüncü golünde önemli rol oynadı. Marin bu oyunla ilk on bir oyuncusu olduğunu gösterdi. Sadi hoca mutlaka on birde Marin’e yer açmalı. Antalyaspor’da sağdan Rıdvan ve soldan Ragıp’ın yapmış olduğu ataklarda Trabzonspor’un savunmasının en iyi oyuncusu Aykut ve daha sonra Onur başarılı oldular. Karşılıklı pozisyonlarla geçen maçı önce Mehmet’in (penaltı), daha sonra M’bia’nın golleriyle Trabzonspor rahat kazandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap